Mikkeliin suunnitellaan uutta gastronomia-alan koulutusta – Asialla on huippukokki Ilkka Arvola
Xamk, Esedu ja Ruralia-instituutti selvittävät yhteistyössä uutta täydennyskoulutusmallia.
Mikkelissä on käynnistynyt selvitys gastronomiaan keskittyvän koulutusyksikön perustamiseksi kaupunkiin. Yksikkö loisi toimintamallin tukemaan suomalaisen ja paikallisen ruokakulttuurin kehittämistä vastuullisempaan suuntaan.
Mainos: Mikkelin Väri

Mainos: Osuuskauppa Suur-Savo

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu