Mikkeliin suunnitellaan uutta gastronomia-alan koulutusta – Asialla on huippukokki Ilkka Arvola

Xamk, Esedu ja Ruralia-instituutti selvittävät yhteistyössä uutta täydennyskoulutusmallia.

Mikkelissä on käynnistynyt selvitys gastronomiaan keskittyvän koulutusyksikön perustamiseksi kaupunkiin. Yksikkö loisi toimintamallin tukemaan suomalaisen ja paikallisen ruokakulttuurin kehittämistä vastuullisempaan suuntaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi