Miksein toimitusjohtaja Juha Kauppinen irtisanoutui – "Nyt haetaan reippaampaa uudistajaa ja tässä on hyvä hetki ottaa askel sivuun"

Kauppinen on toiminut Miksein toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksein toimitusjohtaja Juha Kauppinen irtisanoutui tehtävästään tänään keskiviikkona ensimmäinen syyskuuta.

Irtisanoutuminen liittyy hänen mukaansa Mikkelin kaupungin laajempaan elinvoimatyön rakenteiden uudistamiseen. Miksein yhtiökokouksessa valitaan uusi hallitus 15. syyskuuta. Tuleva hallitus saa määriteltäväkseen kehitysyhtiön tehtäväkentän ja uudet tavoitteet. Niiden saavuttaminen jää Kauppisen seuraajan harteille.

– Nyt haetaan reippaampaa uudistajaa ja tässä on hyvä hetki ottaa askel sivuun, Kauppinen kertoo.

Kauppisella on johtajasopimuksessaan kuuden kuukauden irtisanomisaika, jonka hän on valmis työskentelemään yhtiössä.

– Yhtiön tuleva hallitus päättää jatkosta, mutta olen käytettävissä opastamaan seuraajaani hallitun kapulanvaihdon mahdollistamiseksi.

– Juha Kauppinen on erittäin vastuullisesti ja vaikeissa tilanteissa luovinut Mikseitä asentoon, jossa se on taloudellisesti ja toiminnallisesti hyvässä kunnossa, Miksein hallituksen puheenjohtaja Risto Rouhiainen arvioi Kauppisen kautta yhtiön johdossa.

Jatkosta Kauppisella ei ole selvää suunnitelmaa.

– Mikkelin kaupungin elinkeinoelämän kehittäminen on mieluisaa. Mielelläni jatkaisin sen parissa tavalla tai toisella, Kauppinen kertoo.

Kauppinen on toiminut Miksein toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen.

Juttua päivitetty kello 17.30: Lisätty Rouhiaisen ja Kauppisen kommentit.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka