Vuoden positiivisin mikkeliläinen -äänestys on alkanut – Valitse oma suosikkisi ehdokkaiden joukosta

Vuoden positiivisin mikkeliläinen valitaan 17. kerran. Mikkelin nuorkauppakamarin raati on nimennyt äänestykseen kuusi ehdokasta.

Kuka tämän vuoden ehdokkaista on positiivisin mikkeliläinen? Taru Hokkanen

Kirsti Vuorela

Vuoden positiivisin mikkeliläinen 2021 -äänestys alkaa nyt.

Kuusihenkinen ennakkoraati on nimennyt saman verran ehdokkaita kisaamaan hyvän mielen nimityksestä vuoden positiivisimpana mikkeliläisenä. Voittaja on se, joka saa eniten yleisöääniä.

Äänestyspaikka löytyy Mikkelin nuorkauppakamarin verkkosivuilta . Aikaa äänestämiseen on sunnuntaihin 19. syyskuuta saakka.

Voittaja palkitaan Jukureiden kotiottelussa myöhemmin syksyllä. Palkinnoksi äänestyksen voittaja on perinteisesti saanut mainetta ja kunniaa, kukat ja komean kunniakirjan.

Viime vuonna ääniä annettiin 1 744 kappaletta. Valintaa voi pitää melko yksimielisenä, sillä suurimman äänisaaliin, 738 ääntä, keräsivät Domin sedät eli ravintoloitsijat Juha Parkkinen, Mika Pippuri ja Kai Turpeinen.

– Vuoden positiivisimman mikkeliläisen valinta on aina todellinen hyvän mielen projekti, luonnehtii kilpailua Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja ja kilpailun projektipäällikkö Jenni Oksanen.

Tämän vuoden ennakkoraadissa hänen kanssaan olivat mukana yrittäjä Marko Palhomaa, yritysneuvoja Sanna Paavilainen, yrittäjä Tea Pulkkinen, päätoimittaja Timo Laitakari ja Mikkelin nuorisovaltuuston puheenjohtaja Noora Rauhala.

Vuoden positiivisin mikkeliläinen 2021 -ehdokkaat:

Pauliina Hukkanen Janne Tiainen

1. Pauliina Hukkanen, yrittäjä, teatteriravintola Ilo.

Raadin arvio: Pauliina on tuonut iloa ja energiaa sekä uusia avauksia Mikkelin ravintola- ja tapahtumakenttään myös korona-aikana, eikä ole antanut haastavan tilanteen lannistaa itseään.

Olli Heinikainen Jaakko Avikainen / LS arkisto

2. Olli Heinikainen, hallituksen puheenjohtaja, MP.

Raadin arvio: MP:n lisäksi Olan rakennusliikkeen mainoksia ja itse puuhamiestä näkee poikkeuksetta kaikkien urheilulajien tapahtumissa. On todellinen mikkeliläisen urheilun kummisetä.

Roope Rask Jaakko Avikainen / LS arkisto

3. Roope Rask, yrittäjä ja ravintoloitsija, ravintola Holvi.

Raadin arvio: Holvi on kehittänyt ja laajentanut toimintaansa koronasta huolimatta. Positiivinen elämänasenne ja rohkeus kokeilla uusia asioita leimaavat Roopen toimintaa. Roope ja Holvi saavat kiitosta myös lasten ravintolakulttuurin tukemisesta.

Santeri Seppälä ja Hans Gärdström Essote

4. Hans Gärdström ja Santeri Seppälä, pandemiapäällikkö ja terveyspalvelujen johtaja, koronatiimi, Essote.

Raadin arvio: Ennennäkemätön ja -kokematon tilanne tuli kaikille yllätyksenä, kun koronan ensimmäinen aalto saapui Suomeen vuoden 2020 maaliskuussa. Tästä huolimatta Hans ja Santeri ovat omalla ammattimaisella, rauhallisella ja kuitenkin optimistisella toiminnallaan luoneet uskoa, että tästäkin selvitään, kunhan muistetaan maskit.

Tuomas Anttonen Juniori-Jukurit ry

5. Tuomas Anttonen, toiminnanjohtaja, Juniori-Jukurit ry.

Raadin arvio: Mikkelin suurimman lasten ja nuorten urheiluseuran väsymätön puuhahenkilö. Tuomas tekee työtään suurella sydämellä, on maanantaina ensimmäisenä hallilla ja vetää vielä sunnuntaina luistimet jalkaan ja hymyn suupieliin innostaessaan uusia lapsia jääkiekkoharrastuksen pariin.

Vuoden positiivisin mikkeliläinen 2021 -äänestys on auki 6.9.—19.9. Mikkelin nuorkauppakamarin nettisivuilla www.jcmikkeli.fi/vpm2021.

Vuoden positiivisin mikkeliläinen -valintoja

2013 Kaija Ahonen

2014 Tiina Maczulskij

2015 Jesse Haaja

2016 MAHL, Mikkelin alueen harrasteliigat

2017 Mikkelin Jukurit

2018 Vesa Paakkola

2019 Ville Hyvärinen

2020 Domin sedät, DOM Mikkelin yrittäjät

Kommentoi

Mainos: Länsi-Savo

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka