Rantakylän koulun kasvisruokapäivässä vieraillut keittiömestari Ilkka Arvola pidentäisi vartin ruokatunnin puoleentoista tuntiin – "Suomalainen yhteiskunta on rikkaampi kuin koskaan, mihin nähden satsaukset kouluruokaan ovat täysin riittämättömät"

Kasvisruoka maistui nuorille. Yhdeksäsluokkalaiset Lenni Lavonen (vas.), Aada Huttunen (2. vas.), Jenna Rautiainen (oik. edessä), Sanni Ukkonen ja Taimi Juurinen suunnittelivat Rantakylän koulun kasvisruokapäivän itse. Taru Hokkanen

Rantakylän koulun keittiössä oli kuhinaa, kun noin 800 oppilasta kävi syömässä lähialueilla tuotettua kasvisruokaa keskiviikkona. Tarjoilla oli kasvisvokkia, paahdettuja kukka- ja parsakaaleja, yrttiperunoita, hernehummusta ja salaattia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja