Kelan korvaamien taksimatkojen yrittäjät on kilpailutettu: Etelä-Savossa kyytejä ajavat ensi vuonna Dride Oy ja Savon Taksidata Oy

Jokaiseen maakuntaan valittiin kaksi palveluntuottajaa.

Kela eli Kansaneläkelaitos on kilpailuttanut korvaamiensa taksimatkojen palvelutuottajat. 1. tammikuuta 2022 alkaen Etelä-Savon kilpailutusalueella Kelan korvaamista kyydeistä huolehtivat Dride Oy ja Savon Taksidata Oy.

Kelan kilpailutuksessa oli uusi malli, jossa jokaiseen maakuntaan valittiin kaksi palveluntuottajaa.

Kela tiedottaa saaneensa kilpailutuksessa 91 tarjousta 24 eri toimijalta.

Dride valittiin palveluntuottajaksi myös Kymenlaaksossa. Yhtiön brändeihin lukeutuvat muun muassa Lets go -taksit. Dride tiedottaa Kela-sopimuksen ulottuvan vuoden 2024 loppuun ja sen jälkeen mahdollistavan kaksi erillistä optiovuotta.

Jotta Kela korvaa taksimatkan, se pitää tilata Kelan valitsemalta palveluntuottajalta. Asiakkaalla on mahdollisuus valita, kummalta alueen palveluntuottajalta Kela-taksi tilataan.

Palveluntuottaja vastaa siitä, että kaikki siltä tilatut matkat hoidetaan tilauksen mukaisesti ja tarkoitukseen sopivalla kulkuneuvolla. Kela odottaa kokonaispalvelua, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn ja välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka