Kuru Resort Saimaa avautuu Rantasalmelle vaiheittain ensi viikolla – Ensin avautuvat ravintola sekä day spa -hoitola

Vallitsevat poikkeusolot ovat aiheuttaneet viivästyksiä Kuru Resortin majoitustilojen valmistumiseen.

Kuru Resort Saimaa on valmistunut Rantasalmelle Porosalmeen kylpylä Järvisydämen kupeeseen. Kuru Resort Saimaa tiedottaa, että resort avautuu vaiheittain. Ensimmäiset asiakkaat Kuru Resort ottaa vastaan ensi viikolla, 21. syyskuuta. Ensimmäisessä vaiheessa avataan ravintola ja day spa. Illalliskattaukset tarjoillaan tiistaista lauantaihin ennakkovarauksen tehneille vieraille.

– Kuru Resort on yksityinen luksusresort ja haluamme tarjota asiakkaille rauhaa, hemmottelua ja yksityisyyttä. Ruokailut ja hemmotteluhoidot ovat alkuvaiheessa avoinna kaikille täysi-ikäisille ja ennakkovarauksen tehneille. Myöhemmin resort on avoinna ainoastaan majoittuville vieraille, kun kaikki rakennustyöt on saatu valmiiksi, kertoo Kuru Resort Saimaan toimitusjohtaja Tiina Seppänen lehdistötiedotteessa.

Ravintolan menu pohjautuu käsityöhön sekä pohjoismaisiin kauden raaka-aineisiin Saimaasta ja Suomen luonnosta inspiroituen.

Kuru Resortin day spa -toiminnasta vastaa savonlinnalainen Room304.

Majoitustilojen rakentumisessa viivästyksiä ovat aiheuttaneet lehdistötiedotteen mukaan vallitsevat poikkeusolot. Resort avautuu kokonaisuudessaan myöhemmin vahvistettavana ajankohtana.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka