Bloodred Hourglass soittaa ilmaiskeikan alaikäisille Mikkelin Saimaa-stadiumilla lokakuun lopussa

Päihteettömän päivätapahtuman suositusikäraja on 15 vuotta. Iltapäivään sijoittuva keikka toteutuu Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelujen tuella.

Black Box Mikkeli -tapahtumakonsepti on metalliyhtye Bloodred Hourglassin taustayhtiön kehittämä ja sen on tarkoitus olla useamman kuin yhden vuoden tuote. Samu Romo

Kirsti Vuorela

Black Box Mikkeli -tapahtuma lokakuun lopussa saa räväkän käynnistyksen, kun illan pääesiintyjä Bloodred Hourglass soittaa ilmaiskeikan alaikäisille metallidiggareille. Lokakuun 29. päivänä Saimaa-stadiumilla järjestettävä keikka toteutuu Bloodred Hourglassin ja Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelujen yhteistyöllä.

– Tämä sai alkunsa bändin puolelta tehdystä yhteydenotosta, kertoo Mikkelin kulttuuripäällikkö Susanna Latvala.

Lisäkeikka päätettiin toteuttaa, kun Mikkelistä lähtöisin olevan bändin jäsenet haluavat tarjota nuorille mahdollisuuden päästä livekeikalle raskaan korona-ajan jälkeen.

– Eipä tässä liikaa ole ollut livemusiikkia tarjolla viime aikoina, Latvala lisää.Mikkelin kaupunki on markkinoinut tapahtumaa kohderyhmälle eri kanavien kautta.

Mukaan Saimaa-stadiumille pääsee lataamalla henkilökohtaisen ilmaislipun puhelimeensa netistä löytyvän linkin kautta. Ovella varmistetaan, että keikalle saapuja on alaikäinen.

Bloodred Hourglass on Mikkelistä ponnistanut metalliyhtye. Arkistokuvassa bändi on keikalla Hummeripoikarockissa Haukivuorella vuonna 2012. Anna Egutkina

Päihteettömän päivätapahtuman suositusikäraja on 15 vuotta.

– Bändin puolelta suunnitelmana on kehittää pidempiaikaista tapahtumatarjontaa Mikkelissä, ei pelkästään toteuttaa yhtä pistokeikkaa, Latvala sanoo.

Täysi-ikäisille raskaan musiikin ystäville järjestetään oma, pääsymaksullinen tapahtumansa, kello 19 alkava Black Box Mikkeli.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Savo

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka