Kansainvälisiä areenoita kiertänyt sopraano Angelika Klas ja huippumuusikoiden Kotaja Quintet saapuvat Mikkeliin – Koronan keskeyttämä Tulen tango -kiertue jatkuu

Pieksämäellä esitys nähdään torstaina 7. lokakuuta, Mikkelissä pari viikkoa myöhemmin.

Veikki Virkajärvi (vas.), Juho Kivivuori, Iikka Kotaja, Angelika Klas, Johanna Juhola ja Aino Eerola pääsivät tänä syksynä jatkamaan koronan keskeyttämää Tulen tango -kiertuetta. Veikko Pyykkö

Saana Huhtala

Kansainvälisiä areenoita kiertänyt sopraano Angelika Klas ja Suomen eturivin muusikoista koostuva Kotaja Quintet jatkavat menestyksekästä Tulen tango -kiertuettaan. Kokoonpano saapuu syksyn aikana myös Mikkeliin teatteriravintola Iloon.

Klas joutui viime syksynä keskeyttämään Tulen tango -kiertueensa vain muutaman konsertin jälkeen koronasulun takia. Rakastetuimmista tangoista koostuvat konsertit olivat menestyksekkäitä. Lisäkonserteille tuli niin paljon kysyntää, että syksylle 2021 siirtyneen kiertueen konserttien määrä on liki tuplaantunut alkuperäiseen kiertueeseen verrattuna. Mukana on myös yleisön toiveuusinta Mikkelissä.

Mikkelissä Ilon esitykset ovat vuorossa perjantaina 22. lokakuuta ja lauantaina 23. lokakuuta. Tangoa kuullaan myös Pieksämäellä kulttuurikeskus Poleenissa, jossa esitys nähdään jo torstaina 7. lokakuuta.

Ohjelmassa kuullaan argentiinalaisia tangoja, uusia sovituksia suomalaisista ja kansainvälisistä tangoklassikoista, upeimpia Astor Piazzollan lauluja sekä uutta suomalaista tangoa. Uusien kappaleiden sävellyksestä vastaavat Kotaja Quintetin johtaja pianisti-säveltäjä Iikka Kotaja sekä harmonikkataiteilija, säveltäjä Johanna Juhola. Kotaja Quintetissa viulua soittaa Aino Eerola, kitaraa Veikki Virkajärvi ja bassoa Juho Kivivuori.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka