Mikkelin Heimarissa kehitelty kahvi on päässyt myös vähittäiskauppojen hyllyihin – Katso paahtimomestari Olli Siitarin viisi vinkkiä oikein hyvän kahvin keittämiseen

Vielä hetken aikaa joudutaan Kirjalan Kahvipaahtimon tuotteet tekemään vanhalla paahtimella. Hollannissa rakennettava uusi laitteisto on täydessä iskussa vasta vuodenvaihteessa. Taru Hokkanen

Lähituotannon suosion nopea kasvu on pukannut mikkeliläisen Kirjalan Kahvipaahtimon liiketoiminnan nousuun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Länsi-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty