Odotettavissa vilkas keikkaviikonloppu – Muun muassa Kotiteollisuus ja Sonata Arctica esiintyvät Mikkelissä

Kotiteollisuus eli Jouni Hynynen, Janne Hongisto, Jari Sinkkonen ja Miitri Aaltonen tulevat Mikkeliin keikalle. Terhi Ylimäinen

Kirsti Vuorela

Pitkä, kuiva koronakausi helpottuu tulevana viikonloppuna, sillä rokki soi Mikkelissä useammalla estradilla.

Perjantaiehtoona vietetään Gastropub Einon vintilllä Roots-iltaa 60-luvun hengessä. Musiikista vastaa Olavi Kultaranta yhtyeineen. Bändi koostuu paikallisesti tutuista muusikoista, Kapa Montosesta, Jouni Kauhasesta, Pekka Unholasta, Veksi Väisäsestä ja Maku Tuomisesta.

Jos musiikki ei jostain syystä natsaa, on Päämajassa perjantaina tarjolla stand up -sanailua. Äänessä Panu Kärri, Jani Autio, Lauri Talikka ja Petri Hankonen kello 20 alkaen.

Lauantaina livemusiikkia on tarjolla Mikkelissä useammassa paikassa. Nohevimmat tamppaajat ehtinevät halutessaan kiertää monta kohdetta.

Kulttuuritalo Tempossa esiintyy blueskuningattareksi tituleerattu Erja Lyytinen. Viime keväältä siirtynyt kiertuekeikka alkaa ennakkotietojen mukaan kello 20.

Wilhelm Public Housessa lavalle nousee Karjalan tykistö eli Kotiteollisuus Syksyn rokotuspaikat -kiertueellaan. Showtime on kello 22.

Kadun tuolla puolella, Vaakunassa on tarjolla illan myöhäisin setti, kun puolilta öin on vuorossa Portion Boys.

Urskin kulmalla Jälkipelissä livelauantai alkaa jo kello 21.30 ja mukana on kolme bändiä: K.E.K., Sekava sekä Leachate. Luvassa on ainakin laavunpolttopunkia ja Pohjois-Karjalan sydänmailla syntynyttä alternativea.

Jos korvat eivät sunnuntaina vielä soi tarpeeksi, voi jalkojaan lepuuttaa Mikaelin Martti Talvela -salin toppapenkeissä. Neljännesvuosisadan metallia mätkinyt Sonata Arctica tuo juhlakiertueensa Mikaeliin ja esiintyy siellä kello 19 alkaen.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka