Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Onko järkeä polttaa jouluvaloja lokakuusta lähtien?

Kulttuuri ja hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat Mikkelin tärkeimpiä vetovoimatekijöitä. On lyhytnäköistä heikentää niitä.

Mikkeliin muuttanut

Onko järkeä polttaa "jouluvaloja" lokakuun alusta lähtien yötäpäivää? Mitä se maksaa?

Energiansäästöviikko

Olkaamme iloisia ulkomaalaisista marjanpoimijoista koska suomalaiset eivät jaksa mennä metsään marjaan. Roskata osaa suomalainenkin hyvin luontolenkkeilyä harrastaessaan. Siisteysopastusta kaikille metsässä liikkuville tasapuolisesti.

Metsässä liikkuja

Aivan kuin minä "Rajansa kaikella". Elokapina ja vapautettavat huumeet. Ei kiitos. En äänestä enää vihreitä.

Kiitos riittää

Säästöt, virkajohtajia pois: virheitä tehneet, pieniä säästöjä vähättelevät, konsultteja käyttävät, tarpeettomiksi käyneet. Sivistystoimenjohtajaa ei tarvita. Valtuutetuille kokouspuheenvuoroille aikaraja ja kokouspalkkioiden puolittaminen.

S

Perhe uimassa Rantakeitaassa ja puoliso ensilumenladulla hiihtämässä. Harkitkaa vielä siirtoa.

Perhe

Virkamieskunnan suosikkikappaleiksi on noussut Vaiennut viulu ja Lentäjän poika. Suosittelen kaukolasien käyttöä järjen kanssa.

Salkkumies

Ellei apulannan hinta vie maajussia konkkaan, niin maaseutukeskus vie. Useita tonneja se raapaisee vuodessa pelkästä paperin pyörittelystä ja tietsikan näpyttelystä.

Mielipide

Orkesteria ja kenttää ollaan lopettamassa. Miksi syyttömät kärsivät toisten hölmöilyistä? Nyt todellisten syyllisten nimet esille ja tekijät vastuuseen! Suojatyövirat katkolle ja kaupungin talous kuntoon. Pelastetaan kaupunki tämän kerran veroäyrin korotuksella kuten svl teki ja sen jälkeen suu suppua myöten tiukemmalle!

Ehdotus

Räkä valuu pitkin naamaa, yskittää, aivastus suoraan kaverin naamalle, väsyttää ja itkettääkin vähän. Ei jaksa leikkiä. Ikävä äitiä. Tätäkö se olikin se aikuisten uusi normaali? Vauhti kiihtyy. Minä täällä, pieni ihminen, vähän kipeenä.

Terveisiä

Palkataan 15 hoitajaa tai opea niin saadaan sama kunnallisverotuotto kuin viulisteilta. Viulut seis, korjausvelat hallintaan!

Tulos

Jukurit hankkikaa maalintekijä, näìtä puistoloita on jo riittävästi.

Fani

On aihetta onnitella vanhaa hyvää Yleisradiota. Kuka korvaisi Ellan ym. tiimin? Lisää humanisteja kuvaruutuun!

Leopardi

Korkmanista ministeri. Maa tarvitsee talousspesialistin. Emeritus Saarikon paikalle. Nyt ei riitä tätienergia!

Kansalainen 1946

Sinulle tyhjin käsin. Lue ilmoitus uudelleen hernekeitosta, Itse sain rokkaa klo 11 alkaen, kuten ilmoituksessa mainittiin.

Kaksi annosta