Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansanedustaja Antti Häkkänen avaa uuden Kisalan virallisesti Mäntyharjussa ensi viikonloppuna – Ohjelmassa tanssia, salibandya, futsalia, kaupunkisotaa ja Kunnon messut

Ota sisäkengät mukaan tai liiku sukkasillaan, sillä hallissa jätetään ulkokengät eteiseen.

Mäntyharjussa vietetään peruskorjatun ja laajennetun monitoimihalli Kisalan avajaisia ensi viikonloppuna.

Viralliset avajaiset pidetään perjantaina 22. lokakuuta, jolloin kansanedustaja Antti Häkkänen (kok.) avaa paikan. Tilaisuuden avaa kello 18 aikaan sivistysjohtaja Sari Aarniokoski ja kunnan puheenvuoron pitää kunnanhallituksen puheenjohtaja Markku J. Lamponen (kesk.). Mäntyharjun Virkistyksen varapuheenjohtaja Marita Mattila tuo seurojen tervehdyksen.

Tilaisuudessa nähdään MäVin tanssiesitys ja Laulu-Seppojen musiikkiesitys sekä tarjoillaan iltapalaa.

Ohjelma jatkuu tanssien merkeissä. Musiikista vastaa Urpo Heikkilä yhtyeineen.

Lauantaina salibandya ja futsalia, sunnuntaina messut

Avajaiset jatkuvat Mäntyareenalla lauantaina salibandyn ja futsalin lajikoulutuksella sekä slibandyn näytösottelulla MäVi 85 vastaan MäVi nuoret lupaukset.

Lauantai-iltana Volttisalissa voi osallistua liikunnalliseen kaupunkisotaan.

 Kunnon messut - liikunta- ja terveystapahtuma avaa ovensa sunnuntaina. Messujen aikana Kisalassa on avoimet ovet ja ohjelmassa on kymmeniä lajiesittelyjä ja -kokeiluja. Mukana messuilla ovat muun muassa Mäntyharjun Virkistys, Mäntyharjun Judo, Mäntyharjun Jäntevä, Mäntyharjun Kuniba Kai, Etelä-Savon kiipeilijät, Etelä-Savon Liikunta, Fysika Team, Mikkelin Setlementin Mäntyharjun kohtaamispaikka ja Mäntyharjun perheneuvo.

Messuilla on mahdollisuus maksulliseen Inbody-mittaukseen. 

Sisällä liikutaan joko sukkasillaan tai sisäkengissä, ulkojalkineet jätetään eteiseen tai narikkaan.