Haukihallin seniorimessuilla esitellään perjantaina ikääntyvien palveluita ja hyvinvointialueen ikäohjelmaa

Tapahtumassa on myös rollaattorien koeajorata, tietokilpailu ja senioritansseja.

Seniorimessut järjestetään Haukivuoren Haukihallilla. Arkistokuva. Antero Teittinen

Kalle Sipiläinen

Haukivuoren seniorimessuilla esitellään ikääntyvien palveluja ja Etelä-Savon hyvinvointialueen ikäohjelmaa. Messut järjestetään Haukihallilla tulevana perjantaina 22. lokakuuta kello 9–15.

Seniorimessuilla esitellään osallisuutta ja hyvinvointia edistäviä ja asumisen ennakointia helpottavia järjestöjen palveluja ja toimintaa sekä julkisia sote-palveluja.

Mukana ovat muun muassa Etelä-Savon Muistiluotsi, Mikkelin Setlementti, Mikkelin seudun omaiset ja läheiset ry, SPR, Vanhustyön keskusliiton korjausneuvonta, Haukivuoren vanhustentalosäätiö sekä paikalliset eläkeläisjärjestöt.

Essotelta mukana ovat elintapaohjaus, kotikuntoutus, omais- ja perhehoito, kotihoito, apuvälinepalvelut, palveluohjaus sekä hyvinvointi- ja arkiteknologia.

Etelä-Savon hyvinvointialueen ikäohjelmaa esittelee tilaisuuden kello 9.30 avaava Etelä-Savon hyvinvointialueen vastuuvalmistelija Niina Kaukonen, ja yleisökin pääsee kommentoimaan ohjelmaa ja vaikuttamaan ikääntyneiden palveluihin.

Messuille on vapaa pääsy. Tapahtumassa on myös kahvila, rollaattorien koeajorata, tietokilpailu ja ikiliikkuja Anja Friarin ohjaamia senioritansseja.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka