Ehdota Etelä-Savon parhaat -palkinnonsaajaa – Maakunnan yhteishenkeä parantavia ihmisiä ja yhteisöjä palkitaan marraskuussa

Etelä-Savon maakuntaliitto on jakanut Etelä-Savon parhaat -palkintoa vuodesta 2011 lähtien.

Kirsti Vuorela

Kenet tai mikä taho pitäisi mielestäsi palkita Etelä-Savon parhaana?

Etelä-Savon parhaat -palkinto on maakuntaliiton vuosittain myöntämä tunnustus. Sen voi saada henkilö, yhteisö tai yritys, jolla on ollut myönteinen vaikutus maakunnan yhteishenkeen, identiteettiin tai imagoon.

Palkinnon arvoinen voi olla myös merkittävä teko, innovatiivinen yritystoiminta tai huomattava menestyminen ja tunnettuus omalla alallaan.

Palkinnon saajat valitsee arvovaltainen raati, mutta kuka tahansa voi tehdä ehdotuksen palkittavasta, jopa nimettömästi. Perustelut sentään vaaditaan. Aikaa on marraskuun 4. päivään asti. Ehdotuksensa voi käydä tekemässä osoitteessa www.esavo.fi/parhaat.

Tänä vuonna palkittavien valinnassa painotus on toiminnan ja yhteistyöverkostojen laaja-alaisuudessa sekä kansainvälisyydessä. Ensimmäistä kertaa palkitaan myös vuoden D. O. Saimaa -yritys.

Etelä-Savon maakuntaliitto on tähän mennessä myöntänyt 30 palkintoa vuodesta 2011 lähtien. Ensimmäisten palkittujen joukossa ovat muun muassa Savonlinnan taidelukio ja jääpalloseura Kampparit. Vuosien varrella palkinto on rapsahtanut myös esimerkiksi kuvaaja Hamid Al-Sammarraeelle ja yrittäjä Saimi Hoyerille. Luettelo aiemmin palkituista löytyy maakuntaliiton sivuilta.

Vuoden 2021 Etelä-Savon parhaat -palkinnot jaetaan Mikkelissä, kauppakeskus Stellan Tähtitorilla järjestettävässä Etelä-Savon Europe Direct -tiedotuspisteen avajaistilaisuudessa 18. marraskuuta.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka