Nyt soi taas 60-luvun kunnollinen rock ja pop Mikkelissä – Criminals, Braggarts ja Raimond palaavat tauolta Bar Domin lauteille

Bändien yhteiskeikkoja on järjestetty mikkeliläisissä ravintoloissa jo 25 vuoden ajan.

1960-luvun mikkeliläiset bändilegendat The Criminals, Raimond ja The Braggarts ovat jo pitkään tuoneet valoa pimeään marraskuuhun perinteisellä yhteiskeikallaan, jolla kuullaan kultaisen nuoruuden parhaat biisit oman kylän poikien soittamina ja laulamina.

Yhteiskeikkoja on järjestetty mikkeliläisissä soittoruokaloissa jo 25 vuoden ajan, kunnes viime vuonna perinne katkesi, kaikille tutusta k-alkuisesta syystä.

Nyt on kuitenkin jälleen livemusiikin aika ja kolme bändiä kipuavat lauteille ravintola Domin yläkerrassa lauantaina 6.11.

Koko ylempi kerros on varattu tapahtumalle, joten väljyyttä on huomattavasti aikaisempaa enemmän.

Soitto tapahtuu isommalla puolella, jossa on hyvä katsella, kuunnella ja nauttia musiikista. Pienemmällä puolella voi käydä välillä jäähdyttelemässä lauantai-illan huumaa ja virkistää itseään virvokkeilla.

Musiikkia on luvassa paljon. Soitto alkaa noin kello 19 huitteilla ja jatkuu pitkään sunnuntain puolelle.

Soiton aloittaa The Braggarts. Sen jälkeen pääsee vuoroon Raimond ja The Criminals päättää kierroksen. Yllätysesiintyjiäkin saattaa pompata lauteille.

Bändien ohjelmistossa on paljon rautalankaa, mutta myös paljon muuta rockia, poppia ja muuta asiallista myös 1960-luvun jälkeisiltä vuosikymmeniltä.

Kymmenen euron lippuja saa paikan päältä ja niitä on myös ennakkomyynnissä Bar Domissa.

Bändien kokoonpanot:

The Braggarts: Pekka Piskonen, saksofoni, Taisto Trygg, rummut, Ilkka Trygg, basso ja laulu, Timo Trygg, kitara, koskettimet ja laulu, Heikki Ursin, kitara ja laulu sekä yllätysesiintyjä.

Raimond: Heikki Ursin, kitara ja laulu, Antti Seppälä, rummut, Heikki Juurinen, basso ja laulu, Raimo Härkönen, koskettimet ja laulu, Matti Örn, kitara ja laulu, Kipa Örn, laulu.

The Criminals: Tapani Heiskanen, rummut ja laulu, Pauli Potinkara, kitara ja laulu, Heikki Ursin, kitara ja laulu, Juha-Antti Helama, basso ja laulu, Hanski Helama, soolokitara ja laulu.

Kolmen bändin yhteiskeikka Bar Domissa lauantaina 6.11. kello 19 alkaen. Ovet aukeavat kello 18, liput 10 euroa.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka