Juvalainen Jouni Pesonen valittiin Vuoden kalkkunantuottajaksi – "Jokainen parvi on erilainen, ja parven sisältäkin löytyy yksilöitä"

Harjulan tila Juvan Maivalassa on saanut kalkkunoista pääelinkeinon.

Juvan Maivalassa toimiva Jouni Pesosen Harjulan kalkkunatila on valittu Vuoden kalkkunatuottajaksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi