Ravintolat kärvistelevät edelleen työvoimapulan kurimuksessa – Osuuskauppa Suur-Savo rekrytoi väkeä omaan koulutusohjelmaan tilanteen parantamiseksi

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloihin haetaan vahvistuksia koulutusohjelmalla, johon osallistuvat saavat valmiudet myös myymälätyöskentelyyn. Amarillon ja Rosson keittiöpäällikkö Jussi Kaarna laittoi asiakkaan hampurilaisannoksen tarjoiluvalmiiksi ravintola Amarillossa torstaina. Taru Hokkanen

Ravintola-ala on joutunut lähtemään pikkujoulukauteen hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi