Eläimet seikkailivat heikoilla jäillä Mikkelissä ja Pieksämäellä – Talvikelistä johtuneet tehtävät ovat liikuttaneet pelastuslaitosta muutenkin

Iso-Ilkojärvellä koira erehtyi menemään rutisevalle jäälle. Pieksämäellä oli puolestaan peura jäissä. Kangasniemellä farmariauto vaurioitui ajokelvottomaksi risteyskolarissa.

Kalle Sipiläinen

Talvikeli on tuonut pelastuslaitokselle eläimenpelastustehtäviä ja aiheuttanut pieniä liikenneonnettomuuksia Mikkelin seudulla alkuiltapäivään mennessä.

Iso-Ilkojärvellä koira erehtyi menemään rutisevalle jäälle aamupäivällä. Koira ei ensiksi uskaltanut tulla pois heikolta jäältä, mutta keräsi lopulta rohkeutensa ja pääsi turvaan ennen pelastajien saapumista paikalle.

Pieksämäellä oli puolestaan peura jäissä, mutta tälläkin kertaa eläin pääsi omin avuin pois kiipelistä.

Kangasniemen Lääkärintiellä sattui risteysalueella kylkikolari, kun oikealta tullut auto törmäsi farmariauton kylkeen.

Farmariauto vaurioitui törmäyksestä ajokelvottomaksi, mutta oikealta tullut auto pystyi jatkamaan matkaansa. Henkilövahinkoja kolarista ei aiheutunut.

Pelastuslaitos tarkisti onnettomuusautot, siirsi ajokelvottoman auton pois tieltä ja siivosi onnettomuuspaikan.

Pelastuslaitos kävi myös kääntämässä katetun mönkijän pyörilleen Mikkelin Rantakyläntien ja Torpantien risteyksessä. Mönkijä oli löydetty ojasta kyljellään ja paikalla ei näkynyt ketään.

Raatihuoneenkadulla henkilöauton alta tuli puolestaan vaaleaa savua. Savun lähteeksi paljastui Webasto-lämmitin.

– Talveen ja keliin liittyviä tehtäviä enimmäkseen, päivystävä palomestari Janne Vehviläinen Etelä-Savon pelastuslaitokselta niputti päivän antia.

Palvelut

Ruokapaikka