Laaninpuiston leikkipaikka Mikkelin Anttolassa sai uuden ilmeen – Lapsille on tarjolla leluja, joita ei muualla Mikkelissä ole

Leikkipaikan virallisia avajaisia vietetään tiistaina.

Anttolan satamassa sijaitseva Laaninpuiston leikkipaikka on peruskorjattu syksyn aikana, tiedottaa Mikkelin kaupunki.

Kaupungin mukaan leikkipaikan peruskorjaus on hyvä alku Anttolan keskustataajaman kohentamisessa ja nostaa sataman merkittävyyttä Anttolan keskuksena.

Aiemmin hajallaan puistossa olleet leikkivälineet on koottu selkeäksi kokonaisuudeksi, ja selkeyttä lisää leikkipuistoa ympäröivä aita.

Suunnittelusta on vastannut kaupunginpuutarhuri Marko Vuorinen.

– Leikkipuiston kohokohdat ovat seikkailulaiva, kiipeilyteline ja uutuutena maahan asennettu trampoliini. Norppa- ja joutsenjousilelut ovat myös sellaisia, joita ei muulta Mikkelistä löydy. Odotan innolla leikkipuiston viereisten puiden valaisua, kertoo Vuorinen tiedotteessa.

Peruskorjaus on Mikkelin kaupungin viranomaisten ja Anttolan aluejohtokunnan yhteistyötä. Aluejohtokunnan nykyinen puheenjohtaja Taina Harmoinen kiittää edeltävää aluejohtokuntaa työn edistämisestä.

Laaninpuiston leikkipaikka on ollut jo pari viikkoa käytössä. Leikkipaikan virallisia avajaisia vietetään tiistaina 30. marraskuuta kello 15–17.

Lapsille on luvassa pieniä yllätyslahjoja, ja tarjolla on kuumaa mehua ja pipareita. Avajaisissa paikalla ovat kaupunginpuutarhuri Vuorinen ja Anttolan aluejohtokunnan jäseniä, joille voi kertoa toiveita Anttolan kehittämisestä tulevina vuosina.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka