Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kadonneeksi ilmoitettu veneilijä löytyi tuntikausien etsintöjen jälkeen Anttolan Luonterilta – Pahoin kylmettynyt mies löytyi yöllä vedestä

Kadonneeksi ilmoitettu veneilijä löytyi pahoin kylmettyneenä vedestä Luonteri-järveltä perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että poliisi, pelastuslaitos ja rajavartiolaitos etsivät kadonnutta veneilijää perjantaiyönä Mikkelin Anttolassa.

Poliisi sai ilmoituksen kadonneesta veneilijästä perjantaina kello 20.28. Ilmoituksen mukaan yli 60-vuotias mies oli lähtenyt iltapäivällä Anttolan taajamasta veneellä Pihlajasalon saareen, mutta ei ollut saapunut perille. Viimeisen kerran häneen oli saatu yhteys puhelimella kello 17 jälkeen.

Poliisi käynnisti etsinnät Luonteri-järvellä ja pyysi avukseen pelastuslaitoksen yksiköitä ja rajavartiolaitoksen helikopterin.

Pelastuksen veneyksikkö löysi miehen vedestä kello 02.35 Makutsaarten kohdalta noin kilometri Pihlajasaaresta lounaaseen. Vartiolentolaivueen kopteri evakuoi miehen rantaan ja ambulanssi kuljetti hänet edelleen sairaalaan Mikkeliin.

Etsintä- ja pelastustehtävää tehtiin vaikeissa oloissa talvisella ja pimeällä järvellä. Allaolevassa kartassa merkki on Makutsaarten kohdalla.

Uutiseen on lisätty kartta kello 7.44.