Mikkeliläinen Niina Liukkonen Kaukametsäläisten jäseneksi – Kyseessä on ikuisjäsenyys suunnistuksessa

Juhani Sihvonen jatkaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Mikkeliläinen Niina Liukkonen on kutsuttu Kaukametsäläiset ry:n jäseneksi. Yhdistys on Jukolan viestin omistaja- ja taustajärjestö, ja se kutsuu jäseneksi suunnistuksen eri osa-alueilla ansioituneita henkilöitä.

Liukkonen on toiminut Jukolan viestin johtoryhmän tukena kilpailun ravintolatoimintojen asiantuntijana vuodesta 2012. Mikkeli-Jukolassa vuonna 2009 Liukkonen toimi tapahtuman ravintolavastaavana.

Vuonna 2020 hän oli Mikkelissä järjestetyn Nuorten Jukolan kilpailunjohtaja.

Kaukametsäläisten samanaikainen jäsenten enimmäismäärä on 77. Jäsenyys on elinikäinen. Liukkonen on vuonna 1948 perustetussa yhdistyksessä jäsen numero 181.

Liukkosen lisäksi jäseniksi vuosikokouksessa kutsuttiin viime kesän Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtaja Martti Anttila Tervolasta, Suunnistusliiton puheenjohtaja ja Olympiakomitean ex-puheenjohtaja Timo Ritakallio, tilastonikkari Jari Turto sekä suunnistuksen gps-seurannan uranuurtaja Pekka Varis.

Yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja on mikkeliläinen Juhani Sihvonen, joka on johtanut Kaukametsäläisiä vuodesta 2012. Sihvonen on valittu puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka