Tiistaina pelti on kolissut liikenteessä Mikkelissä, Kangasniemellä, Pieksämäellä ja Suomenniemellä

Etelä-Savossa on tiistaina iltapäivällä ja illalla sattunut useita tieliikenneonnettomuuksia. Mikkelintielle Haukivuoren pohjoispuolelle kaatuneen rekan ja Pieksämäen peräänajokolarin lisäksi liikenteessä on tapahtunut pieniä risteyskolareita.

Kangasniemellä henkilöauton kuljettaja ajoi toisen henkilöauton eteen kolmion takaa, päivystävä palomestari Heli Hyttinen Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo. Toisen auto keula ja toisen auton kylki kärsivät peltivaurioita.

Autoissa olivat vain kuljettajat eikä vakavia henkilövahinkoja sattunut. Onnettomuus sattui Joutsantien ja Salmelantien risteyksessä ja hälytys tuli kello 15.10.

Pelastuslaitos raivasi onnettomuuspaikan ja teki autot virrattomiksi.

Mikkelin keskustassa Vuorikadun ja Lönnrotinkadun risteyksessä sattuneessa kolarissa toinen autoista meni ajokelvottomaksi. Kolarissa oli kolme osallista, mutta he selvisivät vammoitta eikä ensihoidolle ollut tehtävää.

Pelastuslaitos raivasi kolarin jälkiä ja ohjasi liikennettä. Hälytys tuli kello 15.11.

Myös Pieksämäellä sattui risteyskolari kaupunkialueella. Hälytys tuli kello 13.54. kaksi henkilöautoa törmäsi toisiinsa, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Pieksämäellä kolaroitiin lisäksi noin kello 17 aikaan, jolloin henkilöautojen kuljettajat tormäsivät autoillaan toisiinsa Savontien ja Huvilakadun risteyksessä. Kolarista selvittiin peltivaurioilla.

Suomenniemellä Mikkelissä sattui pieni tieliikenneonnettomuus Kirkonkyläntiellä kello 15.36. Tiellä 13 Mikkelissä sattui pieni peräänajokolari, jossa pelastuslaitoksella ei ollut tehtävää.

Uutista on päivitetty kello 19.25 maininnoilla illalla sattuneista kolareista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka