Kuvakilpailu | Asuuko teillä Etelä-Savon hurmaavin lemmikki? – Lähetä meille kuva eläinystävästäsi ja osallistu Länsi-Savon kilpailuun

Länsi-Savon kuvakilpailun söpöin lemmikki valitaan lukijaäänestyksellä. Kuvia voi lähettää viikon 49 loppuun saakka eli viimeistään joulukuun 12. päivä.

Asuuko kotonasi mitä riemastuttavin Musti tai hurmaavin Mirri? Ehkä ilmeikäs lemmikkihamsteri tai kuvauksellinen kilpikonna? Länsi-Savo etsii nyt Etelä-Savon söpöintä lemmikkiä kuvakilpailulla.

Kisa on avoin kaikenlaisille lemmikkieläimille. Lähetä kuva lemmikistäsi sähköpostilla osoitteeseen uutiset@lansi-savo.fi viimeistään sunnuntain 12.12.2021 aikana.

Kerro lähettämäsi kuvan yhteydessä lyhyesti lemmikin perustiedot, ikä, asuinpaikkakunta ja lyhyt luonnehdinta. Myös omistajan yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti- ja kotiosoite) on kerrottava toimitukselle mahdollista yhteydenottoa varten.

Länsi-Savon toimituksen lemmikkiasiantuntijat valitsevat kuvista kymmenen söpöintä, jotka pääsevät mukaan äänestykseen. Voittaja selviää lukijaäänestyksellä.

Maakunnan söpöimmäksi äänestetty lemmikki palkitaan ja lisäksi kaikkien kuvan lähettäneiden ja yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja tieto julkaistaan myös Länsi-Savon verkko- ja paperilehdessä.

Lähetäthän lemmikkikuvakisaan vain kuvan, jonka julkaisemiseen sinulla on oikeudet ja lupa kuvassa mahdollisesti esiintyviltä ihmisiltä. Lähettäessäsi kuvan myönnät Kaakon Viestinnälle kaikki oikeudet kuvaan, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien. Kilpailuun hyväksytään vain sähköpostilla lähetetyt kuvat.

Kuvan lemmikkikisaan voi lähettää osoitteella uutiset(at)lansi-savo.fi viimeistään 12.12.2021.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka