Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etelä-Savon söpöin lemmikki -kisan finalistit on valittu – Äänestä omaa suosikkiasi täällä

Määräaikaan mennessä kilpailuun osallistui lähes 150 lemmikkiä. Voittajaa voi äänestää jouluaattoon asti.

Länsi-Savon toimitus on valinnut Etelä-Savon söpöin lemmikki -kuvakilpailun kymmenen finalistia. Yleisö voi äänestää finalistien joukosta omaa suosikkiaan jouluaattoon asti. Äänestys sulkeutuu automaattisesti päivän vaihtuessa aatosta joulupäivään.

Kilpailuun osallistui lähes 150 toinen toistaan ihanampaa lemmikkiä eikä finalistien valinta ollut helppoa. Siitä kertoo jo se, että toimituksen sisäisessä äänestyksessä ääniä sai viitisenkymmentä eri ehdokasta. Suosikit erottuivat lopulta selvästi.

Suurin osa kilpailuun osallistuneista lemmikeistä oli koiria. Myös kissat olivat hyvin edustettuina, mutta muita lemmikkejä olisi ollut mukava nähdä enemmänkin. Eksotiikkaakin löytyi, sillä ehdokkaiden joukossa oli jopa partaimumonni. Se ei tällä kertaa sulattanut esiraadin sydämiä niin, että olisi selvittänyt tiensä finalistien joukkoon.

Hurmaavimman lemmikin äänestys tapahtuu vain nettiäänestyksenä. Yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken toimitus arpoo lahjakortin.

Voit äänestää suosikkia tästä: