Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulurauhan julistus ja uudenvuoden vastaanotto pidetään verkossa Mikkelissä – Ilotulitukset voidaan ampua Mikaelissa ja Naisvuorella

Museoissa ja konserteissa tarvitaan koronapassi.

Joulurauhan julistus ja uudenvuoden vastaanotto järjestetään Mikkelissä sähköisesti verkossa. Mikkelin kaupunki kertoo tiedotteessa, että perusteena on koronaturvallisuus.

Päätöksen teki kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä maanantaina.

Ilotulitukset voidaan kuitenkin järjestää, kun huomioidaan yleiset turvallisuusohjeet ja turvavälit.

Lasten ilotulitus ammutaan Mikaelista uudenvuodenaattona kello 18 ja yleinen ilotulitus Naisvuorelta kello 24. Kolmipäiväinen kulttuurin unelmavuoden aloitustapahtuma Valonlampi voidaan myös toteuttaa.

Koronapassi museoissa ja konserteissa

Kaupunki ottaa koronapassin käyttöön museoissa, kaupunginorkesterin konserteissa, nuoriso- ja sisäliikuntatiloissa sekä uimahalleissa.

Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikissa toiminnoissa. Kasvomaskeja suositellaan käytettäväksi myös lukiokoulutuksessa sekä perusopetuksessa yli 12-vuotiailla.

Johtoryhmä suosittelee kaupungin henkilöstölle etätyötä viisi päivää viikossa, niissä tehtävissä missä se on mahdollista.