Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viime talvena suuren suosion saavuttaneita ilmaisia liukuesteitä jaetaan jälleen yli 65-vuotiaille mikkeliläisille

Sellaiset yli 65-vuotiaat mikkeliläiset, jotka eivät noutaneet liukuesteitä vuosi sitten, voivat noutaa omansa maanantaisin tai tiistaisin tavaratalo Carlsonilta.

Mikkelin kaupunki jakaa jälleen ikäihmisille maksuttomia liukuesteitä heti vuoden vaihduttua.

Kaupunki kustantaa ikäihmisille liukuesteitä maksimissaan 50 000 eurolla. Liukuesteisiin käytettävä raha otetaan Valtiokonttorin Mikkelin kaupungille myöntämistä perintövaroista.

Ilmaisiin liukuesteisiin ovat oikeutettuja sellaiset yli 65-vuotiaat mikkeliläiset, jotka eivät noutaneet liukuesteitä viime talvena.

Liukuesteitä voi käydä noutamassa tavaratalo Carlsonilla maanantaisin ja tiistaisin tavaratalon aukioloaikoina. Niitä voi myös sovittaa. Edun saa omalla nimellä ja Kela-korttia esittämällä.

Vuosi sitten liukuesteitä noudettiin niin suurella innolla, että se aiheutti ruuhkia tavaratalon auetessa. Mikkelin kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että liukuesteitä haettaessa noudatettaisiin turvavälejä, käytettäisiin kasvomaskeja ja asioitaisiin paikan päällä vain terveenä.