Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iäkäs nainen löytyi kuolleena yksityisasunnosta Mikkelissä – Poliisi pidätti noin 20-vuotiaan miehen epäiltynä taposta

Poliisi on pidättänyt nuoren miehen epäiltynä iäkkään naisen taposta Mikkelissä. Rikoskomisario Timo Häkkinen Itä-Suomen poliisista kertoo, että poliisi sai ilmoituksen vainajasta yksityisasunnossa Mikkelin keskustassa keskiviikkona.

Poliisin tarkistaessa asuntoa ilmeni, että vainajaan on kohdistettu fyysistä ja muutakin väkivaltaa. Poliisi käynnisti välittömästi henkirikostutkinnan.

Muutamia tunteja poliisille tehdyn ilmoituksen jälkeen poliisi otti kiinni kaksi noin 20-vuotiasta miestä toisessa mikkeliläisessä yksityisasunnossa asian selvittämiseksi.

Toinen miehistä vapautettiin kuulustelun jälkeen, mutta toinen on pidätetty epäiltynä taposta ja häntä vaaditaan asiassa vangittavaksi perjantaina.

Häkkinen kertoo, että poliisin käsityksen mukaan epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan. Häkkinen ei vielä osaa sanoa, oliko epäilty päihteiden vaikutuksen alaisena.

Tämän hetkisen käsityksen mukaan epäilty ja uhri olivat kahdestaan asunnossa henkirikoksen aikaan. Asia paljastui, kun ilmoittaja meni käymään iäkkään naisen luona, ja löysi hänet kuolleena.

Uutista on täydennetty kello 15.36 Häkkisen kertomilla lisätiedoilla.