Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvää loppiaista! Painettu Länsi-Savo jaetaan seuraavan kerran lauantaina

Verkkolehtemme päivittyy läpi loppiaisen, ja näköislehti ilmestyy myös perjantaina 7.1.

Länsi-Savo toivottaa lukijoilleen leppoisaa loppiaista! Painettu Länsi-Savo jaetaan seuraavan kerran lauantaina 8.1., mutta verkkolehtemme päivittyy läpi loppiaisen.

Näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa myös loppiaisen jälkeisenä perjantaina 7.1.2022. Tarjoamme muun muassa nämä kiinnostavat tarinat:

1. Anna-Liisa ja Aatto Itkonen eivät enää ikinä mene jäille ilman kunnon vehkeitä – eivätkä ollenkaan, jos jäätilanne vähänkään arveluttaa. Eräänä loppiaisena he saivat kantapään kautta kokea heikkojen jäiden vaarallisuuden.

2. Kari Silvennoisen harrasteauto ei ole ihan mikä tahansa Skoda. Se on vuosimallin 1937 420 Popular, joita tuotiin Suomeen ennen sotia vain 50 kappaletta. Niistäkin 20 niistä tuhoutui jo tullisataman palossa.

3. Hiihto on suomalaisten vihattu ja rakastettu harrastus. Laji on nyt nosteessa, mutta osa kansasta muistelee yhä karvaasti kouluajan pakkohiihtoa.

4. Eläinten turvakotia ja eläinhoitolaa pitävä Sanna Ohvo on pelastanut monen kissan hengen. Suomessa hylätään yhä tuhansia kissoja vuodessa.

5. Yksi myönteinen blogikirjoitus voi olla ravintolalle kultaa kalliimpi, tietää somevaikuttaja Natalia Salmela. Hänen mielestään ravintoloille on elintärkeää olla mukana sosiaalisessa mediassa.