Kulttuurikannustinta ehtii hakea vielä parin viikon ajan – Mikkelin kaupunki tukee vuosittain kiinnostavia kulttuurihankkeita

Viime vuonna Kulttuurikannustimen saivat Etelä-Savon Pride ja galleristi Tarja Forsblom.

Pala maata ja taivasta -työryhmä puutarhoineen, Otavan koulutilan ystävät -yhdistys, valotaiteilija Elisa Hillgen, Etelä-Savon Pride ja galleristi Tarja Forsblom ovat esimerkkejä Mikkelin kaupungin myöntämän Kulttuurikannustimen saajista.

Kulttuurikannustin myönnetään vuosittain yllättäville ja kekseliäille kulttuurisille oivalluksille, mutta vain hakemuksesta.

Kulttuurikannustimen hakuaikaa on tammikuun loppuun asti ja ehtona se, että hakijan tai hakijoiden on oltava paikallisia ja että heidän ideansa on myös toteutettava Mikkelissä.

Hakija voi olla yksityishenkilö, vapaamuotoinen ryhmä tai rekisteröity yhdistys. Hakemus on vapaamuotoinen.

Kulttuurikannustimella on tuettu hankkeita, joilla on jokin uutuusarvo. Esimerkiksi jutun alussa mainitut kulttuurikannustetut toteuttivat kukkia ja taidetta yhdistäneen avointen puutarhan päivän, Kulttuurinavetta-tapahtumasarjan, Illumio-valotapahtuman, taidetempauksen ja moottorisahattua veistotaidetta esittelevän tapahtuman.

Kulttuurikannustimen saajan ja tukisumman päättää Mikkelin hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta. Se voi myös päättää jättää jakamatta mainitun tuen.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka