Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto pyörähti ojaan katolleen Mäntyharjussa, paikalle osui poliisipartio – Lumipöllyn takia hidastaneen perään ajoi toinen auto Kangasniemellä

Henkilöauto ajautui ulos Ristiinantieltä Mäntyharjussa perjantaina. Päivystävä palomestari Jari Iskanius Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että auto pyörähti katolleen ojan pohjalle, mutta henkilövahinkoja ei sattunut.

Autossa oli kaksi ihmistä, jotka pääsivät itse ulos autosta. Sattumalta heti onnettomuuden jälkeen paikalle osui poliisipartio, joka teki hälytyksen pelastuslaitokselle kello 12.28.

Pelastuslaitos varmisti, ettei autosta vuoda mitään.

Onnettomuuspaikka oli noin puolitoista kilometriä Mäntyharjuntiestä Ristiinan suuntaan. Tie on jäinen.

Kaksi loukkaantui peräänajossa Kangasniemellä

Henkilöauto törmäsi toisen auton perään Jyväskyläntiellä Kangasniemellä perjantaina iltapäivällä. Edellä mennyt auto oli hiljentänyt vauhtia aura-auton lumipöllyn takia.

Takana tulleen auton kuljettaja ei nähnyt edelläajavaa ja ajoi sen perään.

Toisessa autossa oli vain kuljettaja ja toisessa kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Heistä kaksi loukkaantui lievästi.

Toinen autoista säilyi ajokunnossa ja toisen pelastuslaitos siirsi pois tieltä bussipysäkille sekä teki sen virrattomaksi. Onnettomuuspaikka oli Makkolassa. Hälytys tuli kello 15.10.