Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rekka liukasteli yöllä ojaan peilikirkkaalla tiellä Mäntyharjussa – Liikenne pysäytettiin Kouvolantiellä ajoittain nostotöiden takia

Rekka ajautui ojaan tiistaina aamuyöstä Mäntyharjussa. Onnettomuus tapahtui Kouvolantiellä muutaman kilometrin verran Valtolantien risteyksestä pohjoisen suuntaan.

Ajoneuvoa alettiin nostaa tiistaina puolenpäivän jälkeen. Liikenne pysäytettiin tiellä ajoittain nostotyön aikana. Nostotyö saatiin päätökseensä hieman ennen kahta iltapäivällä.

– Liukkaus oli syynä. Tie oli aivan peilikirkas tapahtumapaikalla, kertoi aamulla päivystävä palomestari Joni Himberg Etelä-Savon pelastuslaitokselta.

Rekka jäi ojaan pyörilleen, mutta haittasi sen verran liikennettä, että tien toinen kaista oli yöllä reilun tunnin verran suljettuna. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä hinausautoa odotellessa.

– Henkilövahinkoja tai vuotoja ei sattunut, Himberg kertoi.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 1.21.

Myös maanantai-iltana rekat olivat pulassa jäisen tien kanssa. Niin Juvalla, Joroisissa kuin Mäntyharjussakin rekat ajoivat ojaan liukkauden takia.

Juttua päivitetty kello 13.01 tiedolla nostotöiden alkamisesta. Päivitetty kello 13.56 nostotöiden päättyessä.