Rajoitukset kevenevät Essoten alueella – Avi kumosi asiakas- ja yleisötiloja koskeneen sulun, kokoontumisia arvioidaan ensi viikolla

Tilojen sulkupäätös kumoutuu heti.

Itä-Suomen aluehallintovirasto kumoaa tartuntatautilain mukaisen tilojen sulkupäätöksen Etelä-Savossa. Asiakas- ja yleisötilojen sulkemista koskenut rajoituspäätös loppuu heti.

Avi kertoo tiedotteessa kumoavansa rajoitukset, koska sairaanhoitopiirien antamien asiantuntija-arvioiden perusteella tartuntatautilain mukaiset edellytykset rajoituksille eivät täyty tällä hetkellä.

Päätös kokoontumisrajoituksista on edelleen voimassa koko Itä-Suomen avin alueella, mutta sitäkin arvioidaan uudelleen. Mikäli arviointi osoittaa, että rajoitukset nykyisessä laajuudessaan eivät ole enää välttämättömiä, avi antaa asiasta uuden ratkaisun. Tavoitteena on arvioida asiaa ensi viikolla.

Nyt voimassa on rajoitus, jonka mukaan ulkotiloissa voi järjestää enintään 50 henkilön tilaisuuksia niin, että osallistujat ja seurueet voivat välttää lähikontakteja toisiinsa. Sisätiloissa voi järjestää enintään 20 henkilön tilaisuuksia.

Mainos: Länsi-Savo

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka