Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin K-Citymarket saa uuden kauppiaan Lappeenrannasta – Harri Mattinen kuvailee itseään ihmisläheiseksi ja toiveet toteuttavaksi kauppiaaksi

Harri Mattisen aiempi kauppiaan ura on sujunut Citymarketia pienemmissä K-ryhmän kaupoissa.

Mikkelin K-Citymarketin kauppias vaihtuu 1. huhtikuuta.

Uusi kauppias on Harri Mattinen, joka siirtyy Mikkeliin Lappeenrannasta. Siellä Mattinen on työskennellyt K-Supermarketin ja kolmen K-marketin kauppiaana. Mattisen ura kauppiaana alkoi vuonna 2017 kyseisissä K-Marketeissa.

– K-Citymarket Mikkeli on perinteinen kauppapaikka, jossa on tehty hyvää työtä Miettisten johdolla tähänkin saakka. Yhdessä henkilökunnan kanssa jatkamme hyvin tehtyä työtä, Mattinen vakuuttaa K-ryhmän tiedotteessa.

Uusi kauppias kertoo perehtyvänsä ensimmäiseksi Citymarketin toimintaympäristöön ja K-Supermarketia isomman kaupan toimintojen hallitsemiseen.

– Täydet ja asiakastoiveet täyttävät hyllyt ovat olleet kauppiasurallani erittäin tärkeitä: tulemme jatkamaan tätä linjaa myös Mikkelissä. Lähdemme viipymättä rakentamaan entistä osuvampaa valikoimaa ja myymäläilmettä, kun olen tutustunut alueen asiakkaisiin ja kesäasukkaisiin sekä kuunnellut heidän toiveitaan.

Mattinen kertoo, että asiakkaat ja henkilökunta saavat hänestä rennon, ihmisläheisen ja helposti lähestyttävän kauppiaan.

Miettiset lähtevät uusiin kuvioihin

Aiemmin K-Citymarketin kauppiaina toimineet Marko ja Seija Miettinen lopettavat kauppiasuransa. He aloittivat työnsä Citymarketin kauppiaina vuonna 2013.

– Suurin kiitos menneistä vuosista kuuluu erityisesti henkilökunnallemme ja asiakkaillemme. Haluamme kiittää hyvästä yhteistyöstä myös tavarantoimittajia ja Keskoa. Vuodet ovat olleet antoisia, mutta nyt tuntuu siltä, että elämässä on hyvä tehdä muutakin, Miettiset toteavat tiedotteessa.

Väistyvä kauppiaskaksikko ei paljasta vielä tarkemmin tulevia työkuvioitaan.

– Kaikenlaista on suunnitelmissa, ja osasta ei ole varmuuttakaan. Aluksi kyse on jostain muusta kuin kaupanalan työstä, mutta maailma on nyt sellainen ettei mitään voi lyödä täysin lukkoon. Menossa on nyt 34. vuoteni kaupassa töissä, joten monta pakettia on laitettu hyllyyn ja myyty asiakkaalle, Marko Miettinen muotoilee.

Ennen uuteen työhön ryhtymistä Miettiset aikovat viettää noin kuukauden verran ansaittua lomaa.