Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikke ry etsii uutta toiminnanjohtajaa – Kati Häkkiselle halutaan löytää seuraaja mahdollisimman pian

Tarkoitus on löytää uusi tekijä pikaisesti, jotta tulevaan matkailukesään ehditään varautua.

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys eli Mikke ry hakee uutta toiminnanjohtajaa.

Nykyinen toiminnanjohtaja Kati Häkkinen on irtisanoutunut. Hänen työsuhteensa päättyy 9. huhtikuuta 2022. Häkkinen aloitti tehtävässä vuoden 2020 alusta.

– Elämässä mennään eteenpäin, mitään suurta draamaa tähän ei liity. Alkujaan olin jo ajatellut, että tämä on sellainen parin vuoden projekti, Häkkinen kertoo.

Projektista ei lopulta tullut sellainen kun piti, kun koronapandemia pisti kapuloita rattaisiin. Häkkinen on silti omien sanojensa mukaan tyytyväinen siihen, mitä Mikkessä saatiin parin vuoden aikana aikaan.

– Tämähän oli vaikein mahdollinen aika keskustan kehittämiselle. Mutta hyvin tyytyväinen olen siihen, miten saatiin Mikke jaloilleen ja näkyväksi. Tästä on jonkun muun helppo jatkaa, Häkkinen sanoo.

Häkkinen siirtyy itse yrittäjäksi. Jatkossa hän tarjoaa yrittäjänä apua brändäykseen, markkinointiin ja tuotteistamiseen.

Häkkisen saappaat halutaan täyttää pian

Mikke ry:n hallituksen tuore puheenjohtaja Saara Liukkonen kertoo, että seuraajan haku käynnistetään välittömästi. Tarkoitus on löytää uusi tekijä mahdollisimman pian, jotta tulevaan matkailukesään voidaan varautua myös Mikke ry:n puolesta.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen taloudellisista toimintaedellytyksistä. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluu toiminnan johtaminen sekä kehittäminen hallituksen strategisten linjausten mukaisesti.

Hakijoilta arvostetaan erityisesti yhdistystoiminnan, mutta myös hankemaailman tuntemusta. Lisäksi toivotaan erinomaisia johtamistaitoja, organisointikykyä sekä kykyä hoitaa yhdistyksen talousasiat jämerästi ja säännösten mukaisesti.

Tehtävän koeaika on kuusi kuukautta. Haku työhön päättyy 15. maaliskuuta.

Mikke ry on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys. Toiminnan pääpainopisteenä on lisätä elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa.