Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin McDonald's saa uuden yrittäjän – Ravintolakaupan jälkeen Vesa Särkkä omistaa jo kuusi pikaruokaravintolaa

Nykyinen Mikkelin McDonald's-yrittäjä luopuu myös Varkauden ravintolastaan.

McDonald’s-yrittäjänä vuodesta 2014 asti toiminut Vesa Särkkä ottaa luotsattavakseen Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintolat. Neljännesvuosisadan McDonald’s-yrittäjänä toimineen Hannu Summasen ravintolat siirtyvät Särkän omistukseen tiistaina 1. maaliskuuta.

Ravintoloiden henkilökunta siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– On hienoa päästä laajentamaan liiketoimintamme myös Mikkeliin ja Varkauteen. Olen aina nauttinut erityisesti McDonald’sin tiimihengestä. Odotan innolla, että pääsen kunnolla tutustumaan myös näiden ravintoloiden työntekijöihin ja työskentelemään yhdessä heidän kanssaan, sanoo Särkkä tiedotteessa.

Summanen muistelee vuosiaan McDonald’s-yrittäjänä kiitollisuudella.

– Se, että olen saanut tehdä töitä yhdelle maailman johtavista brändeistä upeiden työntekijöiden kanssa, on tehnyt tästä matkasta huikean.

Ravintolakaupan jälkeen Särkkä omistaa yhteensä kuusi McDonald’s-ravintolaa. Mikkelin ja Varkauden McDonald’s-ravintoloiden lisäksi hän omistaa Kouvolan, Lappeenrannan, Imatran ja Kotkan ravintolat. Särkän ravintolat työllistävät yhteensä 230 henkilöä. Jokaiseen ravintolaan palkataan ensi kesäksi noin 10 kesätyöntekijää.