Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Käki-trilogia valmistuu Suomenniemellä kaksi vuotta suunniteltua myöhemmin – Koronan siirtämä ensi-ilta päästään pitämään aprillipäivänä

Sami Sivosen ohjaamassa näytelmässä on mukana seitsemän teatteriharrastajaa.

Käki-trilogia saa päätöksensä Suomenniemellä aprillipäivänä.

Suomenniemen nuorisoseuran teatteriryhmältä valmistuu ensi-iltaan Anne Kokkosen kirjoittaman näytelmätrilogian kolmas osa, Käki kukkuu kostoa.

Sami Sivosen ohjaustyö nähdään tutulla näyttämöllä, Suomenniemen nuorisoseurantalolla huhtikuun aikana yhteensä kymmenen kertaa.

Käki kukkuu kostoa käsittelee ajankohtaisia arjen kysymyksiä huumorin keinoin. Näytelmässä pienen paikkakunnan ikääntyvä väestö elää ilman lähiterveydenhuoltoa, pankkipalveluita tai lähipoliisia.

Näytelmän kantavana teemana on yhteistyö ja toisten auttaminen, mutta myös moraalinen kysymys itsesuojelusta ja oman käden oikeudesta, kun lainvalvontaa ei ole.

Paikkakunnalla aloitetaan kyläpoliisikokeilu, mutta kaikkien yllätykseksi rötöstely vain lisääntyy.

Esiin nousee pienen rivitaloyhteisön naiskvartetti

Esiin nousee pienen rivitaloyhteisön naiskvartetti, Toini, Kaisa, Lahja ja Aulikki. He pistävät kylällä pyörivän herrasmieshuijarin ruotuun.

Näytelmän rooleissa ovat Sirkku Salmensuo, Iida Juopperi, Ritu Ruhanen, Hannele Loisa, Tuulikki Salopelto, Kalevi Arnell ja Jukka Halttunen.

Näytelmä oli alun perin tarkoitus esittää kesällä 2020, mutta koronaepidemia laittoi suunnitelmat uusiksi.

Käki kukkuu kostoa -näytelmän esitykset Suomenniemen nuorisoseurantalolla 1.4.– 29.4.2022.