Mikkeliläinen Jari Rahkola sai innoituksen maailman katukeittiöistä – "Pienestäkin kärrystä voi tarjota upeaa ruokaa"

Jari Rahkolan Nam nam shack -ruokarekka kiertää Etelä-Savossa ainakin kesän loppuun asti. Sitä yrittäjä ei vielä tiedä, minne suuntaa tulevaisuudessa.

Ravintoloissa ympäri Suomen työskennellyt Jari Rahkola vaikuttui katuruuasta jo vuosia sitten Euroopassa. Erityisen suuren vaikutuksen mikkeliläiseen teki New Yorkin katuruokakulttuuri.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Länsi-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Ita-Savo.fi-, Kouvolansanomat.fi- ja Kymensanomat.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi