Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin teatteri julkaisi kaupunkipelin Liisa Ihmemaassa -näytelmästä – Peliin voi osallistua kiertämällä Mikkelin keskustaan sijoitettuja rasteja

Kaupunkipeli tarjoaa maksutonta tekemistä talvilomalle.

Mikkelin teatterin kaupunkipeli johdattaa Liisa Ihmemaassa -näytelmän maailmaan. Se on samalla ilmaista tekemistä talvilomalla Mikkelin kaupunkiympäristössä.

Pelissä kierretään Mikkelin keskustaan sijoitetuilla rasteilla ja autetaan näytelmän hahmoja.

– Idea peliin lähti siitä, kun halusimme näinä poikkeusaikoina tarjota turvallista ja ilmaista tekemistä perheille, kertoo Mikkelin teatterin markkinointisuunnittelija Saara Pylvänäinen.

Peli koostuu viidestä Liisa Ihmemaassa -rastista. Jokaisessa niistä on juliste ja siinä QR-koodi, jonka skannaamalla pääsee näkemään rastiin liittyvän videon. Videoilla on näytelmän hahmoja, jotka opastavat pelaajia rastilta toiselle.

Pelin rastijulisteet on sijoitettu niin, etteivät ne vaadi sisätiloihin menemistä. Ensimmäinen rasteista löytyy Mikkelin teatterin pääovilta tai teatterin nettisivuilta.

Rasteilta löytyy myös Hatuntekijän arvoitus, johon vastaamalla voi osallistua näytelmän lippupaketin arvontaan.