Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin torilla tanssitaan illalla hiljaisessa diskossa – Tapahtumaan luotiin oma yli 70 kappaleen soittolista

Toripulun luona pidettävään ulkoilmadiskoon pääsevät kaikenikäiset ja maksutta.

Mikkelin torilla voi osallistua perjantaina taivasalla järjestettävään hiljaiseen diskoon. Tapahtuman ajatuksena on tanssia yhdessä kuulokkeiden kautta kuunneltavan musiikin tahtiin.

Hiljainen disko kuuluu Talvi-Vetehiset-kulttuurifestivaalin ohjelmakokonaisuuteen. Tunnin kestävän diskon toteuttaa Etelä-Savon maakuntaliiton AKKU-hanke yhdessä Kahvila Toripulun, Mikke ry:n, Mikkelin kulttuurin unelmavuoden ja tanssikoulu Carmencitan kanssa.

Hiljaista diskoa varten koottiin lumiseen ja hämärtyvään iltaan sopiva Spotify-soittolista. Kappalevalinnoissa huomioitiin eteläsavolaisten toiveet, joita esitettiin aiemman Vetehiset-ohjelmiston yhteydessä.

Linkki soittolistaan löytyy Vetehisten verkkosivulta. Lähes 80 kappaleen soittolista tarjoaa valinnanvaraa artistien kirjolta, johon kuuluvat muun muassa T. Rex, Lady Gaga ja Haloo Helsinki. Diskossa voi kuunnella myös omia suosikkikappaleita.

Hiljainen disko kahvila Toripulun vieressä Mikkelin torilla perjantaina 4. maaliskuuta kello 18–19. Tapahtuma on ilmainen ja ikärajaton.