Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Huono ajokeli jatkuu Mikkelin seudulla – Jäisillä teillä onnettomuuksia keskiviikon vastaisena yönä

Valtatie 13 oli puolen yön aikaan poikki liikenteeltä ja Viitostie varhain keskiviikkoaamuna liukastelujen takia.

Viitostien toinen kaista oli puoli kuuden aikaan aamulla Vihantasalmen kohdalla tunnin verran suljettuna liikenneonnettomuuden takia.

Onnettomuus tapahtui, kun pohjoisen suuntaan ajanut kuljettaja menetti jäisellä tiellä pakettiautonsa hallinnan ja auto suistui keskikaiteeseen. Autossa olleet kaksi henkilöä eivät loukkaantuneet onnettomuudessa ja he onnistuivat pääsemään autosta ulos omin voimin.

Pelastuslaitos kävi siirtämässä ajoneuvon tien sivuun odottamaan hinausautoa.

Tukkirekka liukasteli yöllä

Tiistain puolella, puolen yön aikaan tukkirekka liukasteli Valtatiellä 13 Mikkelissä, Ristiinan suunnalla. Valkolantien risteyksen paikkeilla tukkirekan peräkärry kaatui ja tukit levisivät tielle.

Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Iskanius kertoo, että onnettomuuden takia tie oli poikki puolisen tuntia.

– Paikalle tuli nopeasti saman firman toinen tukkirekka. Sen avulla kaatunut peräkärry nostettiin pystyyn, tukit siirrettiin ojaan ja autot pääsivät jatkamaan matkaansa, Iskanius kertoo.

Puolen yön aikaan tapahtui toinen onnettomuus Mikkelissä. Henkilöauto suistui ulos Launialankadulta, ajautui ojaan ja osui puuhun.

Öisissä onnettomuuksissa ei sattunut henkilövahinkoja.

Iskanius varoittaa teiden keskiviikkoaamuna olevan monin paikoin jäisiä ja ajokelin sen mukainen.