Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naisvuorella vierailee kesällä kaksi stand up -esitystä – Mikkelin teatterin syksy on klassikkopainotteinen

Mikkelin teatterin kevätkauden päättää kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaali.

Toukokuussa Mikkelin teatterissa hypätään ilmaan, kun kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaali Hyppy! toteutuu tänä vuonna koronatauon jälkeen. Esityspäivä on 10.5.

Sitä ennen, 7. toukokuuta teatterin ohjelmistossa on Martti Suosalon esittämä ja ohjaama ja Kari Hotakaisen kirjoittama Palvelija-monologinäytelmä.

Naisvuoren kesäteatterissa nähdään ensi kesänä Mikkelin teatterin oman tuotannon lisäksi kaksi vierailuesitystä.

Ismo Leikolan koronatodellisuudesta syntynyt stand up -esitys Ei mitään vakavaa on tarjolla 10. heinäkuuta. Toinen vierailuesityksistä on Huviseurat-kiertue 13. elokuuta.

Huviseuroissa lavalle nousevat stand up -koomikot Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala. Heidän kesäkiertueensa kattaa 17 paikkakuntaa ja päättyy Mikkeliin.

Musiikkinäytelmä Mitä kuuluu, Marja-Leena? pyörii Naisvuorella 21.6.–30.7. tiuhaa tahtia, esityksiä on lähes neljäkymmentä.

Syyskaudella ensimmäisenä omana tuotantona ensi-iltaan 24.9. valmistuu Maria Jotunin klassikkonäytelmä Kultainen vasikka.

Marraskuussa suurelle näyttämölle valmistuu toinen kotimaisen kirjallisuuden klassikko, Maiju Lassilan Tulitikkuja lainaamassa.

Vierailuesityksinä nähdään syksyn mittaan muun muassa koko perhettä viihdyttävä Tatu ja Patu, elämä ja teot. Sen esityspäivämäärä on 3. syyskuuta.

Syyskuun 17. päivänä luvassa on nostalgiamatka 60-luvulle Suklaasydän-näyttämökonsertin myötä. Lavalla nähdään artistit Anna Hanski, Sani ja Annika Eklund.

Lokakuun puolivälissä paikalle saapuvat näyttelijät Mikko Kivinen ja Otto Kanerva pianistin kera kiertue-esityksellään Maakuntamatkalla.

Perheen pienimpiä ajatellen joulun lähestyessä ohjelmistoon palaa Reetta-karhun jouluseikkailu.