Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rotareiden tulevan konsertin tuotto ohjataan Juvalle ja Rantasalmelle tulleiden Ukrainan sodan pakolaisten hyväksi

Juvan ja Rantasalmen rotarit järjestävät Juvan kirkossa 24. huhtikuuta hyvätekeväisyyskonsertin. Maria Lund ja Tomi Metsäketo esittävät kirkkokonsertissa toivotuimpia ja rakastetuimpia sävelmiä yhdessä ja erikseen. Heitä säestää pianisti Jukka Nykänen ja viulutaiteilija Liisa Makkonen, jotka ovat aiemminkin esiintyneet Juvan kirkossa.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on muuttanut konsertin tuoton käyttökohdetta. Tuotto tullaan pääosin käyttämään Juvalle ja Rantasalmelle tulleiden Ukrainan sodan pakolaisten hyväksi. Molempien paikkakuntien rotarit lahjoittivat molemmat jo maaliskuussa 1 000 euroa sodan pakolaisten auttamiseen.

– Ostamalla konserttiin lipun ja tulemalla konserttiin tarjoamme kaikille mahdollisuuden tukea Juvalle ja Rantasalmelle tulleita, sotaan pakoon lähteneitä ukrainalaisia, toteaa rotareiden konserttivastaava Tuulikki Laamanen.

Konsertti on rotareiden 10. hyväntekeväisyyskonsertti. Liput ovat myynnissä ja niitä saa netistä osoitteesta nettilippu.fi. Ennen konserttia lippuja myydään markettien aulasta ennakolta sekä ennen konserttia kirkon ovelta.

Hyväntekeväisyyskonsertti Ukrainan pakolaisten hyväksi 24.4. klo 16 Juvan kirkossa.