Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäen kaupunginjohtaja Jere Penttilä siirtyy Keskon Itä-Suomen aluejohtajaksi

Keskon Itä-Suomen uudeksi aluejohtajaksi on valittu Jere Penttilä. Penttilä (YTM, eMBA) aloittaa työssään kesäkuun alussa. Hän siirtyy Keskoon Riihimäen kaupunginjohtajan tehtävistä.

Keskon Itä-Suomen aluejohtajana Penttilä vastaa Keskon sidosryhmätyöstä ja kauppapaikkaverkoston kehittämisestä Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon sekä Etelä-Karjalan maakunnissa.

– Itä-Suomi on Keskolle tärkeä toiminta-alue. Penttilällä on vahva tausta Itä-Suomessa, pitkä kokemus kuntajohdon tehtävistä ja laaja yhteiskunnallinen verkosto. Penttilän johdolla vahvistamme rooliamme Itä-Suomessa edelleen, sanoo Keskon viestinnästä, brändistä ja aluetoiminnoista vastaava johtaja Karoliina Partanen tiedotteessa.

Penttilä on työskennellyt aiemmin Itä-Suomessa muun muassa Kontiolahden ja Pyhäselän kunnanjohtajana sekä Joensuun kaupungin liiketoimintajohtajana ja suunnittelujohtajana. Kaikkiaan hänellä on lähes 20 vuoden kokemus johtotehtävistä kuntasektorilla.

Keskon Itä-Suomen nykyinen aluejohtaja Jari Kuosmanen siirtyy eläkkeelle tämän vuoden aikana.