Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkelin Kotikaaren hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Martti Lokka tekee tilaa Taina Kososelle

Martti Lokka ehti olla hallituksen puheenjohtaja 15 vuotta.

Viestikapula vaihtui Mikkelin Kotikaari ry:ssä, kun hallitusta luotsannut Martti Lokka siirtyy syrjään. Lokka luovutti puheenjohtajan paikan hyvillä mielin uudelle puheenjohtajalle Taina Kososelle, yhdistys kertoo tiedotteessa.

– Hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana olen saanut olla avainpaikalla katsomassa, miten maailma muuttuu ja erityisesti miten asumis- ja hoivapalvelut ovat muuttuneet, Lokka totesi läksiäispuheessaan.

Mikkelin Kotikaarella Lokka näkee tulevaisuudessa monenlaisia haasteita:

– Pienenä toimijana Kotikaari ei pysty välttämättä vastaamaan hoivapalveluiden kilpailutuksiin ilman merkittävien omaisuuserien realisointia. Kilpailulainsäädännön jatkuva muutos ja vaateet, lainsäädännön muuttuminen ja pitkäaikainen epätietoisuus siitä, miten vanhuspalvelut ylipäänsä tullaan järjestämään, aiheuttaa jatkuvaa suunnan miettimistä.

– Hallinnon yksi tärkeimmistä tehtävistä on toiminnan taloudellisten ja muiden resurssien varmistaminen. Välillä tämä on aiheuttanut painetta.

Kiitospuheessaan Lokka toi esille Kotikaaren henkilöstön vahvan sitoutumisen ja kannusti kaikkia mukaan yhdistystoimintaan.

Mikkelin Kotikaari on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on saada tuotetuksi mahdollisimman laadukasta palvelua markkinahinnoilla. Etelä-Savon alueella toimivaan yhdistykseen kuuluvat palvelutalo Pappilanpuisto Mikkelissä ja Mäntypuisto Mäntyharjulla sekä esteettömät vuokratalot Veteraanipuisto, Laurinpuisto ja osakkeita Jalavapuistossa Mikkelissä.