Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rantakeitaassa kloorivuoto, paikalla muutamia uimareita – Näillä näkymin uimahalli aukeaa normaalisti perjantaina

Rantakeitaassa sattui torstai-iltana laitevika, jonka takia kloori haisi voimakkaasti uimahallin laitetiloissa. Etelä-Savon pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Iskanius kertoo, että uimarit eivät altistuneet aineelle.

Uimahalli oli sulkeutumassa, kun asia huomattiin hieman kello 20.30 jälkeen kellaritiloissa. Paikalla oli muutamia uimareita, jotka poistuivat altaista saman tien.

Laitosmies oli huomannut kloorikaasun hajun alakerran käytävällä ja teki hätäilmoituksen. Samalla hän tyhjensi yläkerran tilat ihmisistä.

Uimahallin puolella tai muualla yläkerran asiakastiloissa hajua ei tuntunut, vaan se kärysi pelkästään "konehuoneessa", jossa laitteiston mittarit olivat reagoineet kloorivuotoon. Kukaan ei altistunut kaasulle.

Pelastuslaitoksen väki tutki hajun aiheuttajaa, mutta varsinaista syytä ei saatu selville. Pelastuslaitos pysäytti klooria valmistavan koneen ja tuuletti tilat.

Näillä näkymin Rantakeidas avautuu yleisölle normaaliin aikaan perjantaina.

Uutista on päivitetty lisätiedoilla kello 22.