Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilja Teppo saapuu orkestereineen Mikkeliin ja esittää muun muassa isänsä Jaakko Tepon kappaleita

Ilja Teppo on laulaja-lauluntekijä-viihdyttäjä, joka on tottunut olemaan monessa mukana. Hänet on voinut bongata soolokeikkojen lisäksi ”viihdepumppu” Kaukolasipartion solistina tai Jaakko Teppo -konserttisalikiertueilta. Ja onhan Ilja tehnyt myös melankolista poprokkia sekä suomenkielellä (Ilja Teppo Yhteisö) että venäjänkielellä (Dusha Pitera).

Nuorehkosta iästään huolimatta Ilja on kokenut kehäkettu, mitä tulee esiintymiseen. Vaikka Iljaa yleisesti pidetään huumorimiehenä ja meininginluojana, osaa hän laittaa tilanteen mukaan joukkoon aina vakavampaakin tuotantoaan. Hän on aito ja se tekee hänestä yhden ja ainoan Ilja Tepon.

Ilja Teppo julkaisi 8. huhtikuuta ensimmäisen maistiaisen syksyllä 2022 julkaistavalta pitkäsoitolta. Laulu kantaa nimeä Et saanut lottovoittoa, ja sen julkaisemisen johdosta toteutetaan muutamia julkisia keikkoja.

Illassa on luvassa hyvä sekoitus kovaa meininkiä, suuria tunteita ja ripaus huumoriakin.

Omien laulujen lisäksi keikalla kuullaan persoonallisia versioita muun muassa Gösta Sundqvistin, Jaakko Tepon ja Tuomari Nurmion lauluista.

Ilja Teppo orkestereineen Teatteriravintola Ilossa Mikkelissä la 7.5. Ovet auki klo 18. Showtime klo 19.