Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varastorakennus paloi Mäntyharjussa – Katto oli täysin tulessa pelastuslaitoksen saapuessa

Yksikerroksinen varastorakennus syttyi palamaan Mäntyharjun Kallalahdessa keskiviikkona iltapäivällä. Päivystävä palomestari Riku Seppä Etelä-Savon pelastuslaitokselta kertoo, että noin 80 neliön suuruisen varaston ja autotallin katto paloi kokonaan, mutta sisätilat säästyivät vahingoilta.

Katto oli täysin tulessa jo pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Sisätiloista saatiin myös pelastettua irtaimistoa palolta ja sammutusvedeltä, mutta loppujen lopuksi sisätilat työkoneineen sekä laitteineen säästyivät ja kärsivät vain vähän vahinkoja.

Syttymissyytä ei tiedetä. Hälytys tuli Haaralantielle kello 15.40. Omistaja havaitsi savua ja hälytti pelastuslaitoksen.

Henkilövahinkoja ei sattunut. Leviämisvaaraa ei ollut, sillä palokunta sai tulen nopeasti hallintaan. Lähin rakennus on naapurin ulkorakennus, joka sijaitsee noin kymmenen metrin päässä palaneesta rakennuksesta.

Paloa sammuttamassa oli useita pelastuslaitosten yksiköitä Mäntyharjusta, Mikkelistä, Otavasta, Hirvensalmelta ja Heinolasta.

Uutista on päivitetty kello 19.17. Korjattu kirjoitusvirhe kello 20.41.