Länsi-Savon verkkosivut uudistuivat – Anna palautetta uudesta ulkoasusta

Länsi-Savon verkkopalvelu on uudistunut. Sivuston uusi ulkoasu tuo etusivulle aiempaa enemmän juttuja sekä osastokohtaisen jaottelun. Nyt esimerkiksi talous-, kulttuuri- ja urheilujutut löytyvät etusivulta omista lohkoistaan.

Uudessa ulkoasussa on kiinnitetty erityisesti huomiota mobiilikäytettävyyteen. Valtaosa Länsi-Savon verkkosivuilla kävijöistä käyttää sisältöjä älypuhelimellaan. Tiiviimpi asettelu tekee sivuston selaamisesta sujuvampaa. Tarjontaa etusivulla lisää osaltaan mahdollisuus selata juttuja esiin myös sivuttain, oikealta vasemmalle.

Uudistuksessa on pyritty helpottamaan käyttäjien liikkumista sivustoilla. Uudistus ei vaadi sisäänkirjautuneilta tilaajilta toimenpiteitä. Jos käyttämäsi laite tuo yhä vanhan verkkopalvelun näytöllesi, sivuhistorian tyhjentäminen auttaa.

Uudistus otettiin tiistai-iltana eri muodoissaan käyttöön kaikissa Mediatalo Keskisuomalaisen lehdissä. Ulkoasu uudistui yhteensä 65 verkkopalvelussa. Etelä-Savossa uuden ilmeen saivat myös Itä-Savon, Pitäjänuutisten, Juvan Lehden, Kangasniemen Kunnallislehden ja Puruveden verkkosivut.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka