Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikkeli tarjoaa palkittua teatteria kotihoidossa oleville lapsille

Maksuttomaan esitykseen on ennakkoilmoittautuminen.

Mikkelin kulttuuripalvelut tarjoaa kotona pienten lastensa kanssa oleville AEIOU-ryhmän esityksen Elämän kukka.

Elämän kukka on musiikin rytmittämä, sirkusta ja nukketeatteria yhdistävä sanaton vannetaide- ja esineteatteriesitys elämän kiertokulusta. Esitykselle on myönnetty Slovenian Teatterilaatumerkki vuonna 2020.

– Ensin on siemen. Se itää, kasvaa, kukkii, pölyttyy, siementää ja kuihtuu. Vakavaa aihetta käsitellään elämänmyönteisesti, kerrotaan kulttuuripalvelujen tiedotteessa.

Saman päivän aikana esityksiä järjestetään myös varhaiskasvatuksen pienimmille osana varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatussuunnitelma Kulttuurikamelia.

Esitys järjestetään sodan ja rauhan keskus Muistin auditoriossa maanantaina 16.5. kello 15 ja se on kestoltaan noin 30 minuuttia. Esitys on suunnattu yli kuuden kuukauden ikäisille ja lähtökohtaisesti alle 3-vuotiaille.

Esitys on osallistujille maksuton, mutta siihen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen perjantaihin 13.5. kello 14 mennessä osoitteeseen susanna.latvala@sivistys.mikkeli.fi.