Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hietasen mönkijäkuski ajeli parin promillen humalassa – Rattijuoppoja jäi kiinni Mikkelissä ja Mäntyharjussa

Mikkelin Hietasessa mönkijällä perjantaina ojaan ajanutta kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa, että noin 35-vuotias mies loukkaantui onnettomuudessa ja hänet toimitettiin Mikkelin sairaalaan hoitoon.

Mies puhalsi alkometrin lukemiksi 0,97 milligrammaa litrassa, mikä vastaa 2,2 promillen humalatilaa. Poliisi epäilee häntä myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Muitakin rattijuoppoja on jäänyt kiinni Mäntyharjussa ja Mikkelissä. Perjantai-iltana puolen yön aikoihin poliisipartio pysäytti Mäntyharjussa henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi lukemiksi lähes yhden promillen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Lauantaina aamuyöllä poliisipartio pysäytti Mäntyharjulla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi 1,5 promillen lukemat. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisipartio pysäytti Mikkelin keskustassa lauantaiaamuna henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi 0,7 promillea. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Viitostiellä rengas irtosi huollon jälkeen

Perjantaina sattui Viitostiellä Hirvensalmella onnettomuus, jossa henkilöautosta irtosi vasen eturengas, mikä aiheutti kolmen auton kolarin. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Nyt on selvinnyt, että henkilöauto, josta rengas irtosi, oli ollut edellisenä päivän huollossa. Kyseinen rengas oli ollut irrotettuna.

Poliisi kertoo myös, että Kangasniemellä Hankasalmentiellä moottoripyöräilijä loukkaantui ajauduttuaan moottoripyörällä ojaan ohitustilanteen jälkeen. Onnettomuus sattui perjantaina.

Noin 60-vuotias naiskuljettaja toimitettiin sairaalaan vammojensa takia.